30 Jaar ervaring in
nieuwbouw, verbouw
en renovatie!

Offerte aanvragen

A tot Z begeleiding

JWM Bouw heeft voor alle facetten van bouwprojecten, eenvoudig of complex, de juiste vakmensen in huis. Met een transparante aanpak in elke fase van de uitvoering voert JWM Bouw de regie over mensen en werkzaamheden. Als opdrachtgever weet u zodoende altijd waar u aan toe bent.

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw CV Electra

CV & Elektra

Wat betreft uw installatiewerkzaamheden is JWM bouw uit Volendam een vakspecialist. Bij de aanleg van uw cv-installatie of het elektriciteitsnetwerk in uw woning komt nogal wat kijken. Het is cruciaal dat u van tevoren goed nadenkt en de juiste keuze maakt, want de aanleg van een extra radiator of stopcontact achteraf is kostbaar en ingrijpend. Onze monteurs kunnen eigenlijk alles op gebied van cv en elektra. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.


Loodgieterswerk

Uw loodgieterswerk is bij JWM Bouw uit Volendam in vertrouwde en vakkundige handen. Ruimtelijk inzicht is een talent dat onontbeerlijk is voor elke goede loodgieter. Voor het aanleggen van leidingen voor centrale verwarmingen, riolering, gas, waterleiding en sanitaire voorzieningen moet je er voortdurend op kunnen rekenen dat je goed uitkomt. Onze loodgieters kunnen eigenlijk alles op gebied van aanleg en reparatie van buisleidingen. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Loodgieterswerk

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Tegel Kitwerk

Tegel- & Kitwerk

Uw tegel en kitwerk is bij JWM Bouw uit Volendam in vertrouwde en vakkundige handen. Badkamer, toilet, keuken of berging; met professioneel tegelwerk blijft alles langer in goede staat. JWM Bouw werkt met de beste tegelleveranciers waar u tegen scherpe prijzen de mooiste tegels kunt selecteren. Onze tegelzetters kunnen eigenlijk alles op gebied van tegelen en kitten. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.


Vloeren

Over vloeren weet JWM Bouw uit Volendam weet u zeker dat u een specialist met ervaring in huis haalt. Als alle vloeren rechthoekige vlakken waren en alle trappen in één rechte lijn etages met elkaar zouden verbinden, dan was de aanleg ervan een stuk makkelijker. De praktijk is vaak anders: geen ruimte is hetzelfde, elk hoekje afwijkend en maten bijna nooit standaard. Onze timmerlieden kunnen eigenlijk alles op gebied van vloeren en trappen. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Vloeren

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Metsel Pleisterwerk

Metsel & Pleisterwerk

De snelheid waarmee onze metselaars van JWM Bouw werken, zegt veel over hun vakkundigheid. Minder voorkomende verbanden, schuine kanten en rondingen zijn geen probleem zowel bij nieuwbouw als renovatie. Onze metselaars en stukadoors kunnen eigenlijk alles op het gebied van metselen en stuken. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.


Timmerwerk & Interieur

Maatwerkinterieur speelt een belangrijke rol bij nieuwbouw, aanbouw of verbouw en veel klanten hebben het eindresultaat vaak al duidelijk op het netvlies staan. JWM Bouw adviseert en ondersteunt u bij het realiseren van uw droom zoals een inloopkast of een unieke keuken op maat. Onze timmerlieden kunnen eigenlijk alles op gebied van houtwerk en constructies. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Timmerwerk Interieur

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Fundering

Grondwerk & Fundering

Grondwerk en fundering is de basis van ieder bouwproject. Alle fases van een bouwproject dragen bij aan de kwaliteit van het eindproduct. Dit geldt in het bijzonder voor de aanleg en inrichting het fundament, dat is immers het werk waarop alles gebaseerd is. Onze constructeurs kunnen eigenlijk alles op gebied van grondwerk en fundering. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.


Schilderwerk & Behang

Bouwbedrijf JWM Bouw uit Volendam kan het schilderwerk en behangwerk voor u verzorgen. De uitstraling van houtwerk en het behoud wordt mede bepaald door de kwaliteit van het schilderwerk. JWM Bouw gebruikt daarvoor hoogwaardige producten van onder meer Sikkens, Sigma en Wijzonol. Graag adviseren wij u over kleurstelling en materiaalkeuzes. Onze schilders kunnen eigenlijk alles op gebied van verven en behangen. Als opdrachtgever weet u zeker dat u bij JWM Bouw gegarandeerd alleen het beste krijgt.

Bouwbedrijf Aannemingsbedrijf JWM Bouw Schilderwerk Behang